Uitvoering Musical ” Jozef  “

In een sfeervolle kerk op de Boerhaar werd nog 1 maal de musical uitgevoerd.  koorleden in opperbeste stemming stonden om halfacht klaar om te beginnen aan hun concert.
Het eerste deel werd goed weer gegeven wat ons mannenkoor aan repertoire in huis heeft, veelal bewerkte nummers speciaal bewerkt voor ons mannenkoor door Bea Schreurs.

Gezongen werden onder andere nummers van Bach maar ook John Denver en Toon Hermans kwamen voorbij,  afgewisseld met prachtig solo partijen van Jantien Bijvoets.

In de pauze werden twee koorleden gehuldigd te weten Jaap van den Berg die van af de oprichting in 1958 al lid is van ons koor,  en het 50 jaar lidmaatschap van Fré Hulleman die ook als bestuurslid erg veel voor onze vereniging betekend.
Na de pauze werd de musical Jozef nogmaals uitgevoerd onder leiding van Bea Schreurs,  en met medewerking van ons combo Babette kanis (bas) , Chris Jonker (Slagwerk) , Rob Wagevoort (sax, klarinet, gitaar) en onze vaste pianist Gerrit koele.

Het was een enerverende avond waarbij alles uit de kast werd getrokken om het publiek te vermaken, al met al een zeer geslaagd concert.

technische ondersteuning en versterking:  Hovo Elburg