Persbericht

 

Woensdag a.s. bestaat het Wijhes Mannenkoor 60 jaar

Voor de meeste mensen zit de vakantietijd er bijna op. Tijd om de draad weer op te pakken.
Het Wijhes Mannenkoor start maandagavond 20 augustus met de repetities in het Langhuus,

Waarom willen we zingen en waarom in een koorvorm? Volgens diverse gegevens zijn we met 600.000 koorzangers in Nederland. Dat is een aanzienlijk aantal mensen. Wat beweegt ons om een avondje in de week lekker te gaan zingen? Zingen zou verbinden, het geeft energie, brengt je in beweging en geeft lichaamsbewustzijn. Ook het naar elkaar moeten luisteren, communiceren, samenwerken, onze emoties hanteren verbinden ons met onszelf maar ook met elkaar. Als je er eens rustig over nadenkt dan is het eigenlijk wel een klus om samen te zingen in een koor. Maar….. wat geeft het een plezier om samen te zingen!!!

Bent u man en houdt u van zingen en lijkt het u leuk om dat samen met andere mannen te doen? Kom dan maandag 20 augustus naar het Langhuus. U bent om 19.50 uur van harte welkom in het Langhuus, Langstraat 29 om een oefenavond mee te maken. Wij oefenen elke maandag van 20.00 tot 22.00 uur incl. koffiepauze.

Er moet volop gerepeteerd worden voor de komende optredens; te beginnen met zondag 2 september om 9.30 uur tijdens de Wijhese Diekdaegen, op 30 september in de Kerkdienst op de Boerhaar  en op zaterdagavond 6 oktober tijdens de Open Muziekestafette in Heino.