bea thumb
Bea Schreurs (dirigent)

Bea Schreurs,

Onze dirigent Bea Schreurs gaat eind van dit jaar met pensioen,  vele jaren heeft zij het Wijhes Mannenkoor niet alleen gedirigeerd.
maar ze wist met haar unieke manier van lesgeven de kwaliteiten van de mannen beter tot uiting te laten komen.  Op het moment dat zij het koor ging dirigeren bestond het koor uit slechts 20 personen. Dit heeft ze in al die jaren meer dan verdubbeld.

In al die jaren samen zingen ontstond er een warme band,  waar je als koorlid moeilijk afscheid van kunt nemen.   We kunnen slechts nog een paar keer genieten van de bevlogen en inspirerende aanwezigheid van Bea Schreurs, met als slotstuk het grote kerst concert op 16 december zoals u in ons agenda kunt lezen.

We hopen dat u aanwezig kunt zijn op dit unieke afscheid en kerstconcert,  ze verdient het !

Bea bedankt namens alle koorleden en partners,  we hebben van je genoten en wensen je nog zeer veel jaren samen met je steun en toeverlaat Anton en natuurlijk de kinderen en klein kinderen.

Nieuws,

Met ingang van 14 januari zal het Wijhes Mannenkoor gedirigeerd gaan worden door de alom bekende Harry Koning, onze nieuwe dirigent
is gepassioneerd heeft de kwaliteiten die een Mannenkoor nodig heeft, is evenals Bea een bevlogen mensen man,  kwaliteiten die ons koor goed kan gebruiken.  De opleiding van Harry koning laat niets te wensen over.

we starten op 14 januari om 19.45 in het Langhues te wijhe, u bent van harte welkom om deze nieuwe start met ons te beleven, kom geheel vrijblijvend een avondje mee repeteren, wie weet is dit DE ontspanning waar je al jaren naar op zoek was.